Cautare

6592 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (3.74 secunde)
Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului - show-ul in premiera in Romania al lui Andrea Bocelli a starnit un interes aprins printre iubitorii de muzica.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
Dupa succesul care l-a introdus in circuitul mondial al festivalurilor de caricatura, fiind cotat cu 4 stele, Festivalul de la Calarasi " unul dintre cele mai mari din Estul Europei, cunoaste, cu editia 2013 o dezvoltare exploziva.
Editura National are placerea si onoarea de a va prezenta editia integrala Mihai Eminescu, alcatuita din 11 volume, care cuprinde intreaga opera a poetului nostru national, editie critica ingrijita de istoricul literar Acad.
Muzeul Dunarii de Jos, institutie publica de cultura, aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Calarasi, a organizat sambata, 24 august, la sediul din strada Progresului, nr. 4, vernisajul expozitiei la Salonul Anual de Acuarela, editia a III-a.
FARCAS) (1) Cu catva timp in urma am inserat pe aceasta pagina incidentul OZN trait de George A. Filer III, fost maior al U.S.
Identificarea in cel mai scurt timp a microorganismelor agresive pentru protejarea populatiei La Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals", va functiona, din decembrie 2015, Centrul Roman de Cercetare Biomoleculara Aplicata Bolilor Infectioase, unic in tara noastra si in zona sud-est europeana.
Recent a fost identificata o noua boala cauzata de un virus care ii afecteaza nu doar pe posesorii de pisici, dar si pe cei din jurul lor. ... Afectiunea, denumita "sindromul obsesiv al atasamentului fata de pisici" (S.O.A.P.) se credea, initial, ca ar fi de natura psihologica.
Imaginea Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Calarasi se va schimba in totalitate Pana la finalul acestui an se intentioneaza finalizarea lucrarilor la intrarea din corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.
Obiectivul proiectului a constat in facilitarea tranzitiei de la scoala la viata activa si integrarii cu succes pe piata muncii. Durata proiectului a fost de 18 luni si s-a desfasurat in perioada aprilie 2014 - octombrie 2015.
La Calarasi a avut loc pe 9 cotombrie Festivalul Dunarii Calarasene, editia a III-a. ... Asadar unul dintre principalele obiective a fost promovarea pescuitului ca si mod de relaxare si petrecere a timpului liber dar si atragerea atentiei publicului calarasean catre principala atractie naturala a Judetului Calarasi, Bratul Borcea.
Iubitorii sporturilor de iarna trebuie sa se pregateasca serios anul acesta inainte de a pleca la munte si asta deoarece, an de an, tot mai multe cazuri de pacienti se prezinta la cabinetul fizioterapeutului din cauza accidentarilor la ski, care provoaca ruptura ligamentului incrucisat anterior, o afectiune invalidanta ce se manifesta prin durere si umflarea zonei afectate.
Expertii cardiologi, neurologi, diabetologi si medici de familie trag un semnal de alarma asupra prevalentei crescute a hipertensiunii arteriale in Romania. Apelul vine chiar de Ziua Mondiala a Hipertensiunii Arteriale, care se desfasoara anual pe 17 mai.
Am ales mai multe intrebari referitoare la sistemul public de pensii si cel administrat privat. Evolutia banilor din Pilonul I, II si III de pensii.
Regina a murit. ... El va deveni Charles al III-lea.
Charles este primul copil al Reginei Elisabeta a II-a si al Printului Philip. Dupa divortul de Diana, Charles s-a casatorit in 2005 cu Camilla, ducesa de Cornwell. Regele Charles al III-lea va conduce UK alaturi de Regina-Consoarta Camilla.
Regele Charles al III-lea a rostit vineri primul sau discurs catre natiune, un discurs de 10 minute inregistrat la Palatul Buckingham, in care si-a aratat recunostinta si respectul fata de mama sa si i-a laudat cei 70 de ani de domnie.
Charles al III-lea, promotor mondial al traditiior si turismului romanesc News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
Regele Charles a spus, in primul sau discurs ca rege sau, ca rolul si indatoririle Monarhiei Britanice raman aceleasi, ca pe vremea Reginei Elisabeta a II-a. Charles a avut si un mesaj pentru "Mama":
Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, i-a trimis astazi o telegrama de felicitare lui Charles al III-lea dupa proclamarea sa oficiala ca monarh al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si al altor 14 tari din Commonwealth
google-analytics.com